Butler Makelaardij in Regio Rotterdam
Butler Makelaardij in Regio Rotterdam
Nutsvoorzieningen | Butler Makelaardij

Nutsvoorzieningen

Energie en Telecomservice voor de nieuwe woning

Butler Makelaardij levert graag service van a tot z. Van het oriënteren naar een huis, tijdens het aan- en verkoopproces van woningen tot het adviseren van energie- en telecomleveranciers aan toe.
Als je de sleutel krijgt van de woning dien je binnen 14 dagen verplicht stroom, gas en water te regelen.
Als je dit niet op tijd regelt kan de netwerkleverancier je afsluiten van de nutsvoorzieningen. Butler Makelaardij vindt het erg belangrijk dat de nutsvoorzieningen bestaande uit stroom, gas, water en zelfs internet geregeld wordt tegen een scherpe prijs.

Goedkoop en gemakkelijk uw energie en telecom regelen

Naast uw hypotheeklasten komen de lasten voor onder andere stadsverwarming, elektra, internet en telefonie maandelijks terug. Bent u benieuwd naar uw energie en/of telecom mogelijkheden, wilt u een advies op maat, gemak en gaan voor duurzame energie en/of zo min mogelijk kosten? Regel dit gemakkelijk via Easy Nuts.

Gemakkelijk te regelen

Als u gaat verhuizen, komt er veel op u af. Een verhuizing vereist de nodige voorbereidingen en inspanning. Er zijn veel praktische zaken om rekening mee te houden. Denk aan het aanpassen van uw verzekeringen, maar ook aan uw internet- en energieaansluiting. Wij bevelen u voor energie- en telecom een advies aan via Easy Nuts. Easy Nuts werkt met verschillende energie- en telecomaanbieders samen zoals Greenchoice, Budget Energie, KPN, Ziggo, T-Mobile etc.. Easy Nuts vergelijkt eenvoudig de tarieven en kunt u indien gewenst een overeenkomst via hen afsluiten.

Direct regelen

Easy Nuts

Regel zelf gemakkelijk je nutsvoorzieningen online via de vergelijkingstool van EasyNuts

Direct regelen
Easynuts

Neem contact op