Butler Makelaardij in Regio Rotterdam
Butler Makelaardij in Regio Rotterdam
Makelaar Nieuwerkerk aan den IJssel | Butler Makelaardij

Makelaar Nieuwerkerk aan den IJssel

Dorps wonen in de Randstad! Zuidplas is een bijzonder gebied met de karakteristieke dorpen Moerkapelle, Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen en het buurtschap Oud Verlaat. Een gebied met alle ruimte om te wonen, te werken en te recreëren in een dorpse ambiance, midden in de Randstad.

Door de winning van turf in het gebied rondom Nieuwerkerk aan den IJssel ontstonden grote plassen, waardoor de plaats een soort eiland werd tussen al het water. In 1825 werd dan ook besloten een begin te maken met de drooglegging van de Zuidplas. Een halve eeuw later, in 1866, gebeurde hetzelfde met de Alexanderpolder, waardoor Nieuwerkerk aan den IJssel werd omringd door vruchtbare landbouwgrond en de agrarische sector groeide. Tegenwoordig ligt het laagste punt van de Europese Unie in deze gemeente, op 6,76 meter onder NAP.

Alexandrium
Team

Een woning kopen of verkopen in Nieuwerkerk aan den IJssel

Butler Makelaardij, gevestigd in Nieuwerkerk aan den Ijssel, biedt een uitstekende service voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe woning of zijn huidige woning wil verkopen. Met een team van ervaren en toegewijde makelaars staan ze klaar om klanten te begeleiden bij elke stap van het proces.

Voor verkopers bieden wij een uitgebreid marketingplan om ervoor te zorgen dat de woning snel en tegen een optimale prijs wordt verkocht. Van professionele fotografie en gedetailleerde beschrijvingen tot effectieve online en offline promotie, zij zetten zich in om de woning van hun klanten onder de aandacht te brengen van potentiële kopers.

Maak direct een afspraak