Butler Makelaardij in Regio Rotterdam
Butler Makelaardij in Regio Rotterdam
De makelaar in Rotterdam Alexander - Butler Makelaardij

Makelaar Rotterdam Alexander

De deelgemeente Prins Alexander bestaat uit zeven wijken: Kralingseveer, Prinsenland, Het Lage Land, Oosterflank, Ommoord, Zevenkamp en Nesselande. Het centrum is een levendig winkel- en werkgebied. Winkelcentrum Alexandrium is één van de grote winkelcentra van Rotterdam.

Prins Alexander telt bij 100.000 inwoners verdeeld over 8 wijken. Rotterdam-Oost is een stadsdeel van Rotterdam. Het omvat het gedeelte van Rotterdam, dat ten oosten van de Rotte ligt. Het wordt begrensd door de Rotte in het westen.

Vanuit het historische Kralingen hebben de overige wijken vanaf ca. 1960 tot nu bijgedragen aan de uitbreiding van Rotterdam. Hier vind je vooral rustige, ruim opgezette en kindvriendelijke buurten die zijn omsloten door veel groen en met alle denkbare voorzieningen in de directe nabijheid. Uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer naar het centrum van de stad en een perfecte ontsluiting naar de snelwegen.

Alexandrium
Team

Een woning kopen of verkopen in Rotterdam Alexander

Butler Makelaardij, gevestigd in Rotterdam Alexander, biedt een uitstekende service voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe woning of zijn huidige woning wil verkopen. Met een team van ervaren en toegewijde makelaars staan ze klaar om klanten te begeleiden bij elke stap van het proces.

Voor verkopers bieden wij een uitgebreid marketingplan om ervoor te zorgen dat de woning snel en tegen een optimale prijs wordt verkocht. Van professionele fotografie en gedetailleerde beschrijvingen tot effectieve online en offline promotie, zij zetten zich in om de woning van hun klanten onder de aandacht te brengen van potentiële kopers.

Maak direct een afspraak